Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-04-29@17:07:31 GMT

حسن ناهید همچنان در بیمارستان بستری است

تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۱۷۷۷۵۹

حسن ناهید همچنان در بیمارستان بستری است

حسن ناهید نوازنده پیشکسوت ساز نی همچنان در بیمارستان بستری است، تقریباً یک هفته است که این هنرمند به‌ دلیل عارضه قلبی به بیمارستان تهرانپارس منتقل شده و همچنان در بخش مراقبت‌های ویژه بستری است.

 احمد ناهید فرزند این هنرمند در گفت‌و‌گویی کوتاه با «ایران» حال پدر را مساعد اعلام کرد و بیان داشت: «پدرم همچنان در آی‌سی‌یو بستری است و به‌ دلیل ضعف جسمانی امکان انتقال به بخش وجود ندارد تا پزشک معالج دستورهای لازم را صادر کنند چرا که درحال حاضر قادر به خوردن غذا نیست البته طبق گفته پزشک این مشکلات قابل برگشت و رفع شدن است اما شکر خدا پدر در هوشیاری کامل است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»
 حسن ناهید یکی از حرفه‌ای‌ترین نوازندگان نی ایران است، هنرمندی که توانست ساز نی را در ارکسترهای موسیقی ایرانی و ارکستر موسیقی ملی بنوازد. او نخستین کسی است که پرده‌های نی را با نت موسیقایی تطبیق داد و باعث تسهیل و تسریع در روند آموزش این ساز شد.
حسن ناهید 12 تیرماه به سال ۱۳۲۲ در کرمان متولد شد و از ۱۰ سالگی به موسیقی علاقه‌مند بود و برخلاف برخی از هنرمندان که خانواده مشوق و علاقه‌مند به هنر موسیقی هستند او از این شانس بی‌بهره بود و همین امر سبب شد راه‌های سختی را برای رسیدن به اهدافش طی کند. حسن ناهید در مورد خودش گفته بود: «پدرم ارتشی بود وعقاید مذهبی هم داشت، همین افکارمانع ازآن بود که اجازه بدهد به‌ دنبال موسیقی بروم و بشدت مخالفت می‌کرد اما من به‌ صورت پنهانی و دور از چشم پدرراه خود را ادامه دادم؛  یک بارکه ساز نی را دردست من دید، گرفت و آن را شکست! هرگاه صدای سازاستاد کسایی رامی شنیدم آن را در ذهن حفظ می‌کردم و به خانه می‌آمدم و زیر دو- سه لحاف(که صدا بیرون نرود) آرام آرام تمرین می‌کردم و...» اما با آمدن به تهران مسیرزندگی او تغییر کرد و توانست با کمک حسین دهلوی که مدت زمانی درمحضر او شاگردی می‌کرد، اتفاق‌های بزرگی در زندگی اش رقم بزند و درهمان دوره در۱۳ارکستر سازمی نواخت، این فعالیت با هنرمندانی همچون اسدالله ملک، فرامرز پایور، فرهنگ شریف، لطف‌الله مجد و... و حضور در ارکسترهای بزرگ ادامه داشت اما چند سالی است به‌ دلیل بیماری قلبی و ایمپلنت دندان دیگرقادر به نوازندگی نبوده و روزهای بسیاری را به تدریس موسیقی می‌گذراند، اگر چه همچنان دلتنگ آن روزگاری است که در کنار یاران و دوستان خود آثار ماندگاری چون «شب نیشابور» (فرامرز پایور)، «وطن من» (پرویز مشکاتیان) و «گلپونه ها» (حسین پرنیا) را می‌نواخت.
حسن ناهید نزدیک به 60 سال از عمر خود را صرف هنرموسیقی کرده و نوای سحرآمیز این نوازنده همچنان هرشنونده‌ را مسحور خود می‌کند. او پیش‌تر در گفت‌و‌گو با ایران بیان داشت:«آرزو دارم موسیقی در این مملکت روز‌ به‌ روز پیشرفت کند و ما هم تا آنجا که از دستمان بر می‌آید کمک کنیم تا بتوانیم فرهنگ خودمان را به جهانیان بشناسانیم، فرهنگی که عاشق آن هستم.»


 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: حسن ناهید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۷۷۷۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسابقات ملی «سدید»‌ بستری برای رشد و تقویت مهارت‌های ارتباطی در دانشجویان است

ایسنا/لرستان معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد لرستان گفت: مسابقات ملی «سدید»‌ بستری برای رشد و تقویت مهارت‌های ارتباطی در دانشجویان است.

امین آزادبخت امروز، هشتم اردیبهشت در آیین اختتامیه مرحله استانی مسابقات ملی ارائه سه دقیقه‌ای «سدید»‌ که به همت جهاد دانشگاهی لرستان و به میزبانی دانشگاه لرستان در سالن اجتماعات شهید میربهرسی این دانشگاه برگزار شد، با اشاره به استقبال دانشجویان لرستانی از مسابقه ملی سدید بیان کرد: این مسابقات بستری برای رشد و تقویت مهارت‌های ارتباطی، بیانی و ایده‌پردازی در دانشجویان، کاربردی کردن پژوهش‌ها و تحقیقات دانشجویی، ترویج فرهنگ مطالعه و ترویج گفتمان علم است.

وی با اشاره به اینکه این رویداد پیش از این در قالب دو مسابقه ملی پایان‌نامه و کتاب سه‌ دقیقه‌ای اجرا می‌شد که در دور جدید، با تجمیع مسابقات قبلی و با عنوان مسابقات ملی سدید در پنج بخش پایان‌نامه، کتاب، مقاله، طرح پژوهشی و اختراع برگزار شده است، افزود: در لرستان این مسابقه ملی با حضور ۵۳ نفر در مرحله استانی به همت جهاد دانشگاهی و با همکاری دانشگاه‌ها و دستگاه‌های فرهنگی برگزار شد که با استقبال خوبی از سوی دانشجویان مواجه بودیم.

معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد لرستان به اجرای برنامه‌های مختلف از قبیل مناظرات دانشجویی، مناظرات اساتید و پویش‌های مختلف اشاره کرد و ادامه داد: جهاددانشگاهی یک نهاد دانشگاهی است که با برخورداری از ظرفیت‌هایی همچون خبرگزاری‌های ایسنا و ایکنا، مرکز افکارسنجی(ایسپا)، سازمان انتشارات، کانون‌های دانشجویی و... می‌تواند ارتباط خوبی با دانشجویان داشته باشد و برنامه‌های متنوعی در عرصه‌های مختلف برگزار کند.

آزادبخت با اشاره به پایین بودن سرانه مطالعه کتاب در استان و کشور و اینکه دانشجو نقش‌آفرین و آینده‌ساز است، گفت: دانشجویان باید مروج، مبلغ و معرف کتاب و کتابخوانی باشند و با تشویق هم‌کلاسی‌ها، دوستان، خانواده نقش خود در مروج عرصه مطالعه کتاب را ایفا کنند.

وی در خاتمه از اهدای دو هزار جلد از سوی جهاددانشگاهی واحد لرستان به دانشگاه لرستان جهت تجهیز کتابخانه‌های سراهای دانشجویی دانشگاه لرستان خبر داد و گفت: طرح جمع‌آوری کتاب با عنوان رستا سال گذشته از سوی جهاددانشگاهی لرستان اجرا و بیش از ۲۰ هزار جلد کتاب جمع‌آوری شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بیش از ۲۳ هزار خدمت روانپزشکی در غرب خراسان رضوی ارائه شد
  • بستری شدن ۸۸ نفر به علت مشکلات تنفسی در خوزستان
  • استطاعت جسمی ۸۳ هزار زائر حج تمتع ۱۴۰۳ نهایی شد
  • مسابقات ملی «سدید»‌ بستری برای رشد و تقویت مهارت‌های ارتباطی در دانشجویان است
  • افزایش مسمومیت با قارچ‌ های سمی؛ ۱۴ نفر بستری شدند
  • افزایش مسمومیت با قارچ‌های سمی؛ ۱۴نفر بستری شدند
  • رشد ۳برابری مسمومیت با قارچ‌های سمی/ ۱۴نفر بستری شدند
  • هیچ بستری برای مذاکره بین اوکراین و روسیه وجود ندارد
  • بازیگر کلیدی سریال نون خ از کوه افتاد و در بیمارستان بستری شد
  • عکس/ کودک کشی در غزه همچنان ادامه دارد (۱۶+)